Redisseny NievaEnterprises.com

Redisseny NievaEnterprises.com

La web de NievaEnterprises va ser una de les primeres que vaig fer i com que la tecnologia web avança molt i molt ràpidament ja tocava fer-li un redisseny.

El restyling ha consistit a treure tot el de la divisió auto que ja no s’hi dediquen, millores de codi i un canvi de la imatge, començant des del logo fins a una web amb un vídeo a tota pantalla.

En definitiva una web més moderna, més adaptada a tots el dispositiu i més fàcil d’accedir a totes les seves seccions.

Visita https://nievaenterprises.com

A.meraki fotografia

A.meraki fotografia

Alba Montaño volia una web pel seu negoci de fotografia.

En poc més de 15 dies vam fer una web des de zero amb moltíssimes imatges per donar a conèixer la seva feina i el tipus de sessions que fa. Com sempre, la web corporativa s’adapta perfectament a tots tipus de dispositius; mòbils, tauletes, PC, …

Donant protagonisme a les imatges vàrem fer una web amb un gran slider a pantalla completa on van passant diferents imatges de diferents sessions.

També volien que sortís, molt clarament, el telèfon de contacte i el Whatsapp i es van posar un botó sempre visible per poder contactar.

Visita amerakifotografia.com

El tast

El tast

El senyor Fran volia una web per donar a conèixer el seu negoci.

Negoci de venda de pizzes, hamburgueses i molt més.

Volia una web facil d’accedir, respectant els seus colors de la marca, que és puges fer la comanda amb un sol clic i adaptada a mòbils on donar a conèixer el seu negoci.

Al peu de pàgina es va incloure un botó sempre visible en la versió mòbil per poder trucar i fer la comanda ràpidament.

Tot això es va fer com sempre amb un disseny elegant, responsive i un web ràpida i segura.

Visita pizzeriatast.com

Despedidas en Salou

Despedidas en Salou

La web de “Despedidas en Salou” va caure de cop i volta i era impossible accedir a ella de cap manera, després de modificar molt codi i ajustar moltes coses, la web es començava a veure i al final vam aconseguir que funcionés correctament.

També la web va ser infectada per un malware i amb un servidor mediocre i la seva resposta era; solucionar abans de 7 dies o t’esborrem tot el domini.

Es va decidir traslladar la web a un servidor millor i així netejar el malware.

Visita despedidasensalou.com

Despedida en barco Salou

Despedida en barco Salou

Ivan i Iratxe de “Despedida en barco Salou” volien una web amb moltes pàgines en un temps rècord.

En poc més de 15 dies vam fer una web des de cero amb més de 30 pàgines i moltíssima informació tal i com ells ens van demanar. Com sempre, la web corporativa s’adapta perfectament a tots tipus de dispositius; mòbils, tauletes, PC, …

També volien que sortís, molt clarament, el telèfon de contacte i el Whatsapp i es van posar a la capçalera de la pàgina web i al peu de pàgina amb dues icones molt vistoses.

Visita despedidaenbarcosalou.com

Más información?