Control parental

Control parental

Com mare sempre m’ha preocupat bastant el que el meu fill pugui veure a través d’una pantalla sigui tablet, tv o un dispositiu mòbil.
L’accés dels menors a internet cada vegada es produeix a edats més primerenques. De fet, és el futur. Abans, a nosaltres, ens ensenyaven a com fer servir un ordinador però la generació d’ara ja “neix ensenyada”, el que hem de fer nosaltres els pares és ensenyar-los a fer un bon ús de l’internet i totes les seves eines.
Per això cal una bona educació digital, l’ús dels filtres i un bon control parental que els protegeixi de llocs insegurs i inadequats per a la seva edat.

Si tens fills et aconsello que instal eines de control parental, aquestes són algunes de les seves avantatges;

1. Limiten l’accés a contingut inadequat per a ells.
2. Limiten el temps es ús dels dispositius.
3. Permet, per part dels pares, portar un control de les pàgines que els nostres fills.
4. Permet detectar comportaments estranys i prevenir, per exemple, el ciber assetjament.

Uses alguna aplicació de control parental?
T’agradaria que et recomanés alguna?
.
Ara a l’estiu es passen moltes hores a casa, crec que aquest post li vindrà molt bé a més d’un / a!
Bon dia!

El paper del community manager al marketing digital

El paper del community manager al marketing digital

El concepte Community manager porta bastant temps apareixent en la nostra vida quotidiana, cada vegada ho veiem en més blocs i revistes. Però sabem quin és el treball del community manager a part de publicar a les diferents reded socials?

CREAR UNA COMUNITAT AL VOLTANT DE LA MARCA:

El primer que hem de fer és millorar la nostra imatge, aconseguir que quan un usuari ens busqui apareguem en els primers llocs, això li donarà confiança en nosaltres.
Hem de buscar que el públic quedi enganxat a la nostra marca, que entri en Facebook, Instagram i desitgi veure una publicació nostra.

GESTIONAR TOT EL CONTINGUT:

Publicar contingut de qualitat no és fàcil, tothom pot publicar una foto o vídeo però, és això el que espera el nostre públic?

ANALITZAR LES DADES DE LA NOSTRA COMUNITAT:

Podem publicar molt però realment no atreure la gent que ens interessa, és per això que de cada publicació s’ha de fer un estudi, analitzar tots els clics, totes les visites a la nostra pàgina per veure que podem modificar i potenciar.

El paper del community manager al marketing digital

BENVINGUTS A DADISSENY!

Som Alba i Dani, ella Community Manager, el programador de pàgines web i amb les habilitats de l’un i de l’altre podem ajudar-te a que el teu negoci tingui la imatge que necessita.

Ets emprenedor / a i necessites donar a conèixer el teu negoci a través de les xarxes socials?

Contacta’ns📱: 618 37 53 77

Más información?